GRADI SI POZICIJU

Fifa se ispričava, Platini uporan: Nisam pogriješio!

24.05.2014 u 12:12

Bionic
Reading

Iako je predsjednik FIFA-e Sepp Blatter ustvrdio kako Katar nije smio dobiti organizaciju Svjetskog prvenstva 2022. godine, predsjednik UEFA-e Michel Platini smatra drugačije

Sepp Blatter je nedavno ustvrdio kako je niz stvari koje govore u prilog tome da Katar nije trebao dobiti domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2022. godine, no Platini i dalje tvrdi da to nije bila pogrešna odluka.

'Glasao sam za Katar i ne vidim zašto bih sada rekao da je to bila pogrešna odluka. Smatrao sam i još uvijek smatram da je to ispravna odluka. Naravno da postoje problemi, ali oni čine sve da ih riješe. Dobili su lijep poklon i sada je na njima da sve probleme riješe na pravi način,' tvrdi Platini.

Platini se u posljednje vrijeme dosta spominjao kao izgledan kandidat za mjesto predsjednika FIFA-e nakon što Seppu Blatteru završi mandat sljedeće godine. Po tom pitanju još uvijek je neodlučan.


'Još nisam odlučio i nitko drugi ne zna hoću li biti kandidat jer prvo trebam sam donijeti odluku želim li to. Nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu razmišljat ću o tome. Jako sam zadovoljan u UEFA-i i stvari neće promijeniti želja Blattera o ponovnoj kandidaturi ili povlačenju. Stvar je u tome što ja želim raditi i kako to želim raditi. Imam dovoljno vremena i mirno ću razmisliti o tome,' dodao je Platini.

Organizacija Katarana krajnje je dubiozna, ali Platini i dalje smatra da je potez bio dobar