'kraljevi' slavili 4:1

Fenomenalna Kovačićeva asistencija u Realovoj golijadi kod Valencije

27.01.2018 u 18:14

Bionic
Reading

Madridski Real nako ispadanja u Kupu Kralja od Leganesa, ali i nekoliko utakmica sa skromnijim rezultatima, uspješno je prošao teško gostovanje kod Valencije

Nogometaši Zinedinea Zidanea na najbolji su mogući način odradili teško gostovanje kod Valencije, momčadi koja je do ovog kola skupila pet bodova više i bila na trećem mjestu la Lige.

  • +6
La Liga, Valencia - Real Madrid Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Heino Kalis

Međutim, 'krljaevi' koji posljednjih tjedana ne igraju na razini prošle godine, odigrali su odličnu utakmicu na Mestalli i u 38. minuti već su vodili 2:0.

Strijela oba pogotka bio je Cristano Ronaldo, a zanimljivo oba je postigao s bijele točke. I to nakon potpuno opravdano dosuđenih kaznenih udaraca. Portugalcu je to bio 100. pogodak s bijele točke u svim službenim utakmicama, što za Sporting, Manchester United i reprezentaciju.

U nastavku je Santi Mina smanjio na 1:2, ali Real se nije povukao a preko Marcela u 84. minuti riješio pitanje pobjednika.

Zidane je u 88. minuti umjesto Luke Modrića na teren poslao Matea Kovačića, a ovaj je samo minuti kasnije vrhunskom asistencijom otvorio mogućnost Krossu za precizan udarac, koji je odsjeo u mreži za konačnih Valencia - Real 1:4.