JAČI OD ZAKONA

Fedorov brat opet optužen za silovanje, ali…

Bionic
Reading

Aleksandr Emelianenko ponovno je u problemima sa zakonom. Po drugi put u samo pola godine je optužen za silovanje

U prvom slučaju navodna žrtva, inače prostitutka, naknadno je povukla tužbu, a ovaj put riječ je o dotičnoj spremačici Polini koja je novinarima ispričala svoju verziju događaja.

Tvrdi da je završila kod Aleksandra nakon što ju je nazvala prijateljica spremačica i zamolila da preuzme klijenta jer ona nije stigla. Tijekom čišćenja Emelianenko ju je pozvao da se 'baci na posao"', malo sjedne s njim i 'poigra se'. Kada je djevojka odbila, Aleksandr je postao grub i rekao je da nema izbora.

Nije ju htio pustiti, prema njenim tvrdnjama te ju udario u glavu. Jedini izlaz iz njegovog stana bio je kroz prozor te joj je slavni borac predložio da skoči s petog kata ako želi otići. Prestrašena žena pristala je na sve njegove uvjete,' prenosi Profightsore

Djevojka je primljena na traumu 2. ožujka s tjelesnim povredama i znakovima seksualnog nasilja. Polina je novinarima izjavila da namjerava ići do kraja i želi da Emelianenko dobije zasluženu kaznu za svoja nedjela. Međutim, ubrzo je promijenila mišljenje i izrazila želju za povlačenjem svih optužbi.