UŽIVANJE NA PLAŽI

Federer snimljen u društvu obožavateljice; supruga u čudu zbog jednog detalja!

22.03.2017 u 15:41

Bionic
Reading

Vrhunskim i svjetski poznatim sportašima ponekad i nije jednostavno. Jer slavu moraju dijeliti s obožavateljima, pa čak i kada se pokušavaju opustiti s obitelji na plaži tijekom slobodnog dana

Uvjerio se u to u utorak i bivši svjetski teniski br. 1, Švicarac Roger Federer, jedan od najvećih tenisača svih vremena.

S obzirom na to da se ovih dana igra jaki turnir u Miamiju, i Federer boravi u ovom gradu Floride. No, kao brižni, obiteljski čovjek, uz Rogera su supruga Mirka i djeca.

A da se oni ne bi osjetili zapostavljenima, Roger je odlučio dio slobodnog vremena provesti s njima na pješčanoj plaži u Miami Beachu.

Naravno, odmah su ga prepoznali obožavatelji, točnije jedna obožavateljica, koja je prilično oskudno odjevena, zamolila za forografiranje.

A Federer, džentlmenski - nije mogao reći - Ne!

Spretnim paparazzima, koji su čekali 'nekog poznatog' na plaži u Miami Beachu, taj trenutak nije promakao. No, nisu se mogli nadati kako će fotografija snimljena s leđa obožavateljice postati tako popularna.

Naime, dama s fotografije imala je otkriveno 'pola guze' jer je majica koju je nosila prekrila gornji dio minijaturnog bikinija i u prvi tren su svi bili - zbnjeni pitajući se što to ima na sebi?

Nema sumnje kako je i Rogerova supruga Mirka ostala zaprepaštena ili bolje rečeno zbunjena kada je vidjela oskudno odjevenu obožavateljicu koju je njen muž nježno zagrlio. Naravno, niti partner obožavateljice, koji je želio ovjekovječiti svoju dragu u društvu jednog od najvećih tenisača svih vremena nije bio svjestan trenutka...