ARSENALU SAMO DO NOVCA

Fabregas u Španjolskoj, ali ne u Barci već u Realu?

04.07.2011 u 22:02

Bionic
Reading

I dok Barcelona važe treba li joj Cesc Fabregas te koliko bi mogla dati novca Arsenalu, Jose Mourinho priprema 'diverziju' te 'topnicima' šalje 30 posto veću ponudu

Hoće li se Barcelonino dijete, nakon osam engleskih godina, vratiti u Španjolsku, ali u Madrid?

Jose Mourinho želi Cesca Fabregasa! Tako se, eto, i Real s Barcelonom uključio u utrku za Arsenalova veznog igrača. Fabregas je, inače, u ponedjeljak doputovao u London na početak priprema, vratio se s odmora u Španjolskoj tijekom kojeg je opet očijukao s Barcelonom, no dogovor o povratku na Nou Camp nije postignut. Barcelona, naime, nije spremna za Fabregasa platiti više od 35 milijuna eura, a Arsenal je tu ponudu odbacio.

Može li se, dakle, dogoditi da se Fabregas, nakon osam engleskih godina, vrati u Španjolsku, ali ne na matični Nou Camp, nego u suparnički Madrid? Bio bi to veliki udarac za Barcelonu, a prema dostupnim informacijama, Jose Mourinho spreman je za Fabregasa platiti čak 50 milijuna eura!

U Barceloni, pak, očito računaju na Fabregasovu emociju i želju za povratkom u klub u kojem je i počeo karijeru, jer je i predsjednik Barce Sandro Rosell potvrdio da ne namjerava povisiti ponudu. Međutim, Arsenal će na kraju odlučivati o Fabregasovoj budućnosti i nije ga previše briga za Cescove emocije, bude li Realova ponuda doista veća za čak 15 milijuna eura! Ili je, pak, Mourinho odlučio odigrati još jednu od svojih igara kako bi unio nemir u Barcelonu i učinio nervoznim Fabregasa pred nemoralnom ponudom? Uglavnom, sve će se znati do subote, kad Arsenal putuje u Kuala Lumpur, na dalekoistočnu pripremnu turneju.