'FRAJERČINA'

Fabregas preoteo majku dvoje maloljetne djece

05.11.2012 u 11:57

Bionic
Reading

Zanimljivu priču iskopali su engleski tabloidi o Barceloninom veznjaku Cescu Fabregasu koji je osam godina nosio dres londonskog Arsenala i koji je sada ispao krivac za raspad jednog braka

Milijunaš Elie Taktouk (38) u engleskim medijima je otvorio dušu i otkrio kako je tajanstvena crnka uhvaćena u zagrljaju španjolskog reprezentativca Cesca Fabregasa njegova supruga.

On je za tabloide rekao kako su on i sada već bivša žena imali dvoje djece, kćer od 11 i sina od osam godina te kako su radili na trećem djetetu. No nakon što je vidio fotografije Danielle Semaan u novinama, bio je to kraj njihovog na prvi pogled sretnog braka.

Elie je imao i jednu poruku za Fabregasa koji je 13 godina mlađi od 38-godišnje Danielle.

'On je glupi klinac koji samo zna trčati za loptom! Nije ni svjestan što će mu se dogoditi. Uzet će mu i posljednji novčić iz džepa, a zatim će ga 'nogirati'. Nije taj mali David Beckham kako bi izdržao njenu bahatost', jasan je bio ovaj biznismen.

Inače, u brakorazvodnoj parnici Daniella je zahtijevala mjesečnu naknadu od 10 tisuća funti, ali je dobila četiri puta manje.