LOVAC NA REKORDE

Evo zašto se Ronaldo ne voli prisjećati utakmica protiv Dinama!

23.10.2014 u 15:37

Bionic
Reading

Real je u srijedu sa 3:0 slavio u Liverpoolu, te na sjajajn način najavio subotnji El Clasico protiv Barcelone na svom Santiago Bernabeuu

No, dok su u Madridu već okrenuti prema tom spektaklu, Cristano Ronaldo ipak će se barem još koju put sjetiti 23. minute i asistencije Jamesa Rodrigueza, nakon koje je zabio za vodstvo Reala. Bio je to Ronaldov 70. gol u Ligi prvaka, dok mu je Liverpool postoo 50. klub kojem je zabio u dresu 'kraljeva'.

Inače, 'najdraža' žrtva Ronalda je Sevilla, kojoj je dosad zabio čak 18 golova. Ništa manje dragi su mu i Atletico Madrid te Athletic kojima je zabio po 14 golova.

Što se Lige prvaka tiče, Ronaldo je uspio zabiti golove u zadnjih deset gostovanja, dok mu jedini klub protiv kojeg je igrao u ovom natjecanju ostao na crnoj listi jest - zagrebački Dinamo kojem Ronaldo nije uspio zabiti. Vjerojatno se baš i ne voli prisjetiti tih utakmica...

Također, u tih deset gostovanja Ronaldo je zabio 15 golova. Niz je počeo u ožujku prošle godine, kada je zabio na Old Traffordu, a ovo je popis tih 15 golova: Manchester United (1 gol), Galatasaray (5 golova u dvije utakmice), Borussia Dortmund (1), Juventus (1), Copenhagen (1), Schalke (2), Bayern (2), Ludogorec (1) i Liverpool (1).