KRATKO I JASNO

Evo što je trener Barce rekao za Messijev neiskorišteni penal!

25.02.2015 u 07:41

  • +7

Liga prvaka 24.02

Izvor: Reuters / Autor: reuters

Bionic
Reading

Barcelona je napravila veliki korak prema prolasku u četvrtfinale nakon što je u prvoj utakmici u gostima svladala Manchester City 2:1. Katalonci su mogli uvjerljivije slaviti da je Lionel Messi zabio s 11 metara, a u njegovu obranu stao je trener Luis Enrique

NISSAN VAS NAGRAĐUJE

Izaberite #GENIUS gol tjedna i osvojite nagrade. Nissan je za vas pripremio bogate nagrade: lopte Adidas, nogometne dresove Adidas i druge bogate nagrade. Registrirajte se OVDJE.

Oba pogotka za Barcelonu zabio je Luis Suarez, a Lionel Messi se propustio upisati u strijelce u završnici kada mu je obranjen udarac s bijele točke. U njegovu obranu stao je strateg španjolskog predstavnika Luis Enrique.

'Možemo biti ponosni. U prvom dijelu smo bili briljantni, a u drugom je naš protivnik pokazao svoje kvalitete. Stvorili smo dosta šansi i vjerujem da će tako biti u uzvratu. Možemo slaviti večeras, iako smo promašili jedanaesterac, a pred nama je još 90 minuta. Bila je ovo sjajna utakmica i mogu biti jako zadovoljan. A penale promašuju oni koji imaju hrabrosti izvesti ih. Vjerujemo u Lea', rekao je Enrique.

Trener Barcelone je Messija branio i prije utakmice kada se saznalo da je Argentinac 48 sati prije susreta protiv Manchester Cityja noć proveo u kasinu zajedno sa suigračem Gerardom Piqueom i Chelseajevim igračem Cescom Fabregasom.

'Koncentiran sam na nogomet, ne zanimaju me tračevi', rekao je tada Enrique za kojeg su španjolski novinari često pisali da nije u idiličnim odnosima sa svojom prvom zvijezdom.