EMOTIVNA PORUKA

Evo što je Halilović poručio navijačima prije odlaska u Barcu!

28.02.2014 u 13:06

Bionic
Reading

Nakon što su predstavnici Barcelone zgotovili posao s braćom Mamić oko transfera 17-godišnjeg Alena Halilovića oglasio se i mladi nogometaš na jednoj društvenoj mreži

Prema neslužbenim informacijama riječ je o transferu 'teškom' oko 10 milijuna eura – koliko bi trebao dobiti Dinamo, a navodno je u igri još pet milijuna eura bonusa ako mladi veznjak zaigra za prvu momčad.

Nakon što je postalo jasno kako je ugovor potpisan, Halilović je u kasne noćne sate na svom Instagram profilu, na engleskom napisao poruku svim navijačima Dinama i svojim obožavateljima:

'Hvala Dinamu Zagreb na svemu! To je moj prvi klub i najveća ljubav! Sad je vrijeme za selidbu u Barcelonu', napisao je sin nekada sjajnog veznjaka Dinama iz Vinkovaca i Zagreba Sejada Halilovića.

Za očekivati je kako će Halilović uskoro posjetiti Barcelonu radi liječničkog pregleda i potpisivanja ugovora, a poznato je i to kako će ovu sezonu završiti u dresu Dinama s kojim juriša na još dvije titule, kup i prvenstvo. Nakon toga se nada kako bi se ipak mogao naći na popisu izbornika Nike Kovača za SP u Brazilu, a od ljeta će se vjerojatno pridružiti drugoj momčadi Barcelone koja igra u drugoj ligi Primera Segunda. Ovu 2014. godinu obitelj Halilović zauvijek će zapamtiti...

Podsjetimo cijeli je posao ubrzan nakon što je Halilović u nedavno odigranoj utakmici MAXtv Prve lige protiv Rijeke na Kantridi zabio dva vrlo lijepa gola (utakmica je završila 2:2).

'Svi trebamo biti svjesni da je on još dijete od 17 godina, nije zrela osoba i one možda nekima nesimpatične stvari treba pripisati tome. Ipak, on svojom kvalitetom zaslužuje pažnju Dinama, ali i cijelog svijeta. Ovim putem mu čestitam i neka samo ovako nastavi,' izjavio je Zoran Mamić nakon utakmice protiv Rijeke (2:2)