KAOS U TIRANI

Evo snimke albanskog kamenovanja srpskog busa

07.10.2015 u 21:32

Bionic
Reading

U četvrtak s početkom u 20.45 u albanskom Elbasanu igra se utakmica - najvišeg mogućeg rizika - između Albanije i Srbije. Prošlogodišnji okršaj u Beogradu nije završen jer na Partizanov stadion doletio je dron sa zastavom 'Velike Albanije', a nakon toga nastao je opći kaos

Srpski su nogometaši u srijedu krenuli na put preko Tirane, u kojoj će prenoćiti sa srijede na četvrtak, do 50-ak kilometara udaljenog Elbasana. A da će biti problema, srpski su mediji najavljivali još uoči puta.

Prema njihovom pisanju, domaćini su već izigrali dogovor jer je srpska reprezentacija inzistirala da cijeli kat hotela bude samo njihov, ali je navodno u jednoj sobi ostao američki gost.

Ipak, puno gore stvari događale su se na putu od aerodroma do hotela. Naime, autobus koji je prevozio srpsku reprezentaciju je kamenovan, a pritom je razbijeno nekoliko stakala.

Do incidenta je došlo iako je policija blokirala promet u Tirani i raščistila ulice, pa ostaje vidjeti kako će onda izgledati sama utakmica. Kurir javlja da je kamenje kojim je gađan autobus bilo spremno pokraj puta kojim je prolazio autobus i da je čitav incident dobro isplaniran.