MIŠLJENJE ANALITIČARA

Evo razloga zbog kojih će Borussija sigurno u finale LP-a!

30.04.2013 u 11:40

Bionic
Reading

Iako je Deportivo La Coruna jedini klub u povijesti Lige prvaka koji je nadoknadio zaostatak od 4:1 iz prvog susreta, u Madridu se i dalje nadaju kako mogu proći, unatoč velikom zaostatku iz Dortmunda (Arenasport 1, 20.45). Samo na na MAXtv-u možete gledati utakmicu u high-definition rezoluciji

Zato smo vas pitali za mišljenje na našem community portalu Tribina.hr, gdje su neki korisnici, koji inače simpatiziraju 'kraljevski klub', izjasnili kako i dalje postoji šansa za prolaz u veliko finale. Većina ipak već vidi Borussiju u finalu. Više informacija o utakmici pronađite OVDJE

Kako bi i njegov nadimak sugerirao, korisnik Realovac misli da Real ima šanse, pogotovo ako neki igrači podignu razinu igre: Povratak trojke Di Maria, Ozil, Ronaldo iza napadača je jedina logična mogućnost. Di Maria će zatvoriti Schmelzera te pomoći u presingu na veznu liniju. Ozil mora pružiti veliku partiju, bez njegovih asistencija i sudjelovanja Real ne može puno, a o njegovom učinku puno ovisi i igra Ronalda. Sjajni defanzivni par Coentrao-Pepe lijevo, trebao bi osloboditi Ronalda koji se može fokusirati na napad i kažnjavanje protivnika, a na toj je strani voda na mlin Reala i izgledni izostanak Piszczceka.

Iako šanse postoje, one su male, a razloge je objasnio Avlado: Nije nemoguće, ali… Naprosto mi je nemoguće zamisliti da Dortmund neće zabiti gol, možda čak i dva, pa mislim da je to Mourinhov najveći problem. Lewandowski je u životnoj formi , golovi ga hoće i, kako god da pukne, lopta završi u vratima, ali čak i da on zakaže, tu su Reus i Götze.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Korisnik Mac316 misli da je ovo posljednja prilika Borussijine generacije i da zbog toga nema šanse da ispuste prednost: Baš zato što gledamo Borussiju u zadnjim momentima slave ove generacije nema šanse da oni malim opuštanjem uprskaju sve. Ovdje se ne radi o maloj momčadi kao nekad Leeds da dogura do polufinala LP-a van svih prognoza, pa da se zadovolji s tim. Ovdje se radi o bivšem prvaku Europe i momčadi koja po igri zasigurno spada u top 4 ove sezone i mjesto joj je tu gdje je, bez da itko bude iznenađen. Sad je vrijeme za konačni iskorak i u Borussiji to znaju.

Puno će toga u ovoj utakmici ovisiti o Ronaldu, a korisnik Loptica1998 podsjetio je što bi se moglo dogoditi ako nije potpuno spreman: Ronaldo je povrijedio butni mišić u prvom susretu u Dortmundu, zbog čega je propustio i subotnji gradski derbi sa Atleticom, kojeg su ipak uspjeli pobijediti rezultatom 2:1. Počeo je s laganim treninzima, ali odvojeno od ekipe, zbog čega je i veliki upitnik oko njegovog nastupa. A ako nastupi nedovoljno zaliječen, sjetimo se samo kako je to Barcelona prošla protiv Bayerna s nezaliječenim Lionelom Messijem u sastavu. Nikako, a tako će upravo proći i Real.

Ako želite komentirati ovu temu ili ostale nogometne aktualnosti, pridružite se nogometnim znalcima na community portalu Tribina.hr

Utakmicu u high-definition rezoluciji možete pratiti na kanalu Arenasport 1, a ako niste MAXtv korisnik utakmicu možete pogledati i preko pay per view online servisa match.tportal.hr

Borussia Dortmund - Real Madrid 4:1