SEKSI U DRESU

Evo kako su Džeko i suigrači oduševili Severinu!

14.10.2013 u 08:47

  • +26

Severina u Sarajevu

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Bionic
Reading

Susjedna Bosna i Hercegovina je u euforiji. Razlog? Nogometna reprezentacija je na korak do kvalificiranja na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine u Brazilu. Bilo bi to prvo veliko natjecanje za 'zmajeve'

Trenutačno Bosna i Hercegovina živi u ritmu nogometa. Izabranici Safeta Sušića imaju povijesnu priliku direktno se plasirati na Svjetsko prvenstvo. Još samo Edin Džeko i suigrači moraju u utorak u Litvi potvrditi vizu za Brazil.

Kako se približava utakmica u Litvi, tako se pojačava i euforija u susjednoj nam državi. Podršci reprezentaciji BiH pridružila se najpopularnija pjevačica Balkana Severina koja je na dar dobila dres Edina Džeke (istina, iz Manchester Cityja) s potpisima suigrača na kojem piše: 'Dragoj Severini.'

Hrvatska pjevačica ponosno se slikala s Džekinim dresom, a najveća zvijezda BiH nogometa se fotografijom pohvalila na svom Instagramu, te će pjevačica zdušno navijati za Sušićeve 'zmajeve' da osiguraju odlazak u Brazil.

Dodajmo još kako je Severina nedavno u Sarajevu održala koncert u Olimpijskoj dvorani Zetra u sklopu svoje turneje na kojem je rasplesala Sarajlije, ali je i više puta zaplakala na pozornici.