NIKE FLASH PACK LINIJA

Evo kako možete zabljesnuti i uživati trčeći po mraku i hladnoći!

08.11.2013 u 14:18

Reflektirajuća i vodootporna Nike Flash Pack linija opreme

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nike.com

Bionic
Reading

Reflektirajuća, topla i vodootporna Nike Flash Pack linija opreme i tenisica osigurala je trkačima Nike+ Run Cluba Zagreb da istrče trening po mraku. Zahvaljujući Nikeovoj opremi pobijedili su hladnoću i bili vidljivi na ulici

Članovi zagrebačkog Nike+ Run Cluba pokazali su trkom Nike+ Run Club Flash Run kako ih dolazak hladnijih večeri i dugih noći ne može zadržati u zatvorenom prostoru. Zaljubljenici u trčanje, rekreaciju, aktivan život odlučno su po mraku istrčali još jednu trku u sklopu treninga koji se svakog tjedna održavaju u Nike+ Run Clubu Zagreb, u Ilici 10.

Među 44 trkača utrci je prisustvovala i poznata mlada umjetnica, pjevačica Sara Renar koja se odlučno pridružila skupini Nike+ Run Cluba Zagreb i istrčala večernju, gradsku, rutu.

'Trčanje mi je omiljena rekreacija, a uz dobro društvo i kvalitetnu zimsku opremu nema razloga propuštati treninge kad je vrijeme tmurno i hladno. S obzirom da ponekada trčim i po gradu sviđa mi se izrazita vidljivost Nike Shield Flash jakne u mračnim uvjetima što povećava sigurnost trkača i omogućava ostalim sudionicima u prometu da nas pravovremeno uoče. Osim toga, u hladnijim danima mi je važno prilikom trčanja imati toplu odjeću koja je lagana i prozračna', rekla je Sara Renar nakon trke.

Posebnost ove trke jest da su trkači nosili Nikeovu Flash Pack opremu namijenjenu uvjetima kada je manja vidljivost i kada su lošiji uvjeti na ulici.

Trkači su, kao i svake srijede kada se održava trening u sklopu Nike+ Run Cluba Zagreb, u dobrom raspoloženju istrčali još jednu od gradskih ruta, a ovog puta riječ je o ruti dugoj oko 5,3 kilometra koja se protezala ulicama Gornjeg i Donjeg grada. Trka je započela, naravno, u Ilici 10, trkači su se trčeći penjali do Ilirskog trga, vraćali se preko Kaptola, prema parku Zrinjevac, Hebrangove ulice, Masarykove, Gundulićeve i vratili se u Ilicu 10. Odlučni i predani, kakvi jesu trkači Nike+ Run Cluba Zagreb su ovu rutu istrčali u sjajnih 25:31 minuta pri čemu su se i dobro zabavili.

Posebnost ove trke jest da su trkači nosili Nikeovu Flash Pack opremu namijenjenu uvjetima kada je manja vidljivost i kada su lošiji uvjeti na ulici. Nalazeći inspiraciju u pretrčanim kilometrima tijekom tmurnih zimskih dana, dizajneri u Nikeu su osmislili Nike Flash Pack, reflektirajuću i vodootpornu liniju tenisica koje trkače štite od vanjskih elemenata a reflektirajući motivi po noći ”ožive” kako bi trkačima omogućili da budu vidljivi. Nike Shield Flash jakna kombinira vodootpornost i reflektirajuću površinu koja omogućuje izvanrednu vidljivost trkača.