NOVA SEZONA NA MAXTV-U

Evo kako i gdje možete gledati utakmice Lige prvaka

09.12.2014 u 13:48

Bionic
Reading

Sljedećeg utorka počinje nova sezona najkvalitetnijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu, počinju obračuni u skupinama Lige prvaka

Kako i gdje gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.



Koncem kolovoza okončane su kvalifikacije za Ligu prvaka, a 32 kluba izborila su, što plasmanom što kroz kvalifikacije, ulazak u ovo elitno nogometno klupsko natjecanje. Većina 'polaznika' ovosezonske Lige prvaka su nam stari znanci, nekolicina ih je nakon par godina pauze ponovo izborila plasman među elitu, a poneki su po prvi put stigli do grupne faze ovog natjecanja.

Nogometne gigante poput Reala, Barcelone, Bayerna, Chelseaja, Juventusa ponovo ćemo gledati u pohodu na 'trofej s ušima', a njima će se ove sezone pridružiti Liverpool i Roma. Nakon petnaest godina u Ligu prvaka vratio se Athletic Bilbao koji je do plasmana stigao izbacivši favorizirani Napoli. I ove je sezone nekoliko nogometnih 'liliputanaca' izborilo nastup u grupnoj fazi LP-a; kvalifikacije su uspješno okončali Maribor, Apoel iz Nikozije, Ludogorec, Malmo i Bate Borisov.

Ždrijeb je i ove sezone bio nemilosrdan te je 'sastavio' nekoliko vrlo teških skupina, od kojih se najjačom čini skupina E u kojoj će igrati Roma, CSKA, Manchester City i Bayern; ova skupina zaslužuje laskavi naslov 'skupine smrti '. Vrlo teškom se čini i skupina C u kojoj će igrati Monaco, Bayer Leverkusen, Benfica i Zenit iz St. Petersburga.

U utorak ćemo gledati obračune u skupinama A, B, C i D, a na kanalima Arenasport možete pratiti utakmice Arsenala i Borussie Dortmund, Benfice i Zenita, Olympiacosa i madridskog Atletica te dvoboj Reala i Basela. I u srijedu ćemo uživati u par velikih obračuna u skupinama E, F, G i H, od kojih valja izdvojiti Romu i CSKA, Ajax i PSG, Bayern i Manchester City te duel Chelseaja i Schalkea.

348408,348362,348354,348332
Sve je spremno za početak nove sezone elitnog klupskog nogometnog natjecanja, a hoće li nam već prvo kolo donijeti koje iznenađenje, pogledajte na kanalima Arenasport ili putem PPV i MAXtv To Go usluge, a ako niste MAXtv korisnik, utakmicu možete pogledati i preko pay per view on line servisa http://match.tportal.hr/

Kupi Sportski ili Sportski Plus paket i prati vrhunske sportske događaje.
Prati najuzbudljivije utakmice UEFA-e, MAXtv Prve Lige i utrke Formule 1 -