Black Mamba

Evo kako Bryant trči četiri mjeseca nakon teške ozljede!

20.08.2013 u 11:59

Bionic
Reading

Najbolji košarkaš Los Angeles Lakersa, četvrti strijelac NBA lige svih vremena, Kobe Bryant objavio je putem Instagrama dokaz o vlastitom napretku u procesu oporavka od puknuća Ahilove tetive lijeve noge

Tako je Bryant, poznatiji kao Black Mamba zbog 'ubojitom stila igre', objavio video-uradak na kojem se vidi kako trči na traci za trčanje.

Podsjećamo, Bryant se teško ozlijedio u travnju, a riječ je bila o ozljedi od koje se dugo oporavlja. Međutim, odlučni Kobe koji će u petak navršiti 35. rođendan naporno radi na oporavku, trenira više puta dnevno i mogao bi biti spreman za početak nove NBA sezone koja započinje 29. listopada.

Mnoge zvijezde prije Bryanta koje su pretrpjele ozljede Ahilove tetive mučile su se povratkom na razinu igre od prije ozljede. Tako je Isiah Thomas potrgao Ahilovu tetivu u dobi od 32 godine i više se nije vratio, dok se Dominique Wilkins ozlijedio u istoj dobi i izbivao je 283 dana.

Bryant je ove sezone ušao u posljednju godinu ugovora s Lakersima u kojoj će zaraditi 30.45 milijuna američkih dolara.Prema najavama iz kluba, konkretnije od obitelji Buss (vlasnici Lakersa), Bryantu će ponuditi novi ugovor kako bi karijeru završio u klubu u koji je stigao 1996. kao tinejdžer. Kakve će rekorde Bryant ostaviti iza sebe saznat ćemo za koju godinu. Prvi korak je da se vrati 100% zdrav na parkete...

PET NAJVEĆIH NBA STRIJELACA1. Kareem Abdul-Jabbar* 38387
2. Karl Malone* 36928
3. Michael Jordan* 32292
4. Kobe Bryant 31617
5. Wilt Chamberlain* 31419

*uvršteni u Hall of Fame