PRAZNIK ZA OČI?

Eva se vratila u svlačionicu, ali mušku

11.11.2009 u 11:21

Bionic
Reading

Nakon što je dečkima u krilu otplesala nekakav zavodnički ples i zaradila dobru svotu za svoj humanitarni rad, Eva Roob odigrala je s njima i nogometnu utakmicu. Na trenutak se sa striptiz podija vratila na nogometni travnjak

Radno (nenogometno) mjesto Eve Roob (Samire Summer)

Nogometašica koja je travnjak i nogometnu loptu zamijenila šipkom za striptiz, vratila se u svlačionicu, no mušku, i to samo zato da bi se zahvalila dečkima što su potrošili dvije tisuće eura za njezin seksi ples kojim je skupljala novac za jednu humanitarnu akciju. Eva Roob dala si je oduška na travnjaku s petoricom nogometaša SC Leichlingena i čak asistirala za pobjednički pogodak svoje ekipe.

Navijače je, naravno, zanimalo je li s dečkima dijelila svlačionicu i tuš, no s obzirom na to da je kao striptizeta vrlo viđena i u medijima i uz štangu, objasnila je da se nema čega sramiti niti skrivati nešto što već nije viđeno.

Eva Roob prekinula je vrlo uspješnu nogometnu karijeru u Njemačkoj, promijenila ime u Samira Summer i počela se baviti striptizom. Njezine fotografije začas su preplavile sportske magazine, a pogotovo Internet. Prema vlastitu priznanju, život striptizete i porno zvijezde puno je unosniji od igranja za 1. FC Nürnberg, jednu od boljih ženskih bundesligaških momčadi.