#PerišićuVrimeJe

Euforija zahvatila sve koji vole Hajduk; navijači i Marko Livaja poslali poruku Ivanu Perišiću, ali realnost je ipak nešto drugačija

09.02.2022 u 12:40

Bionic
Reading

Euforija koja je zahvatila Split polako se širi izvan granica Hrvatske. Ovih dana stigla je do Milana, u kojem živi i radi Ivan Perišić, još jedan igrač kojeg bi Hajdukovi navijači željeli vidjeti u bijelom dresu

Hrvatski reprezentativac, 33-godišnji Ivan Perišić, ovog ljeta postaje slobodan igrač, jer u lipnju mu istječe ugovor s milanskim Interom. I pitanje je gdje će nastaviti karijeru. Naime ponuda ima sa svih strana.

Naravno, svim Hajdukovim navijačima želja je da se Perišić vrati na Poljud, s kojeg je otišao još 2006. godine kao 17-godišnjak. Njegova ljubav i sklonost Bilima nikada nije bila sporna, pa je diljem Dalmacije (i šire) pokrenuta akcija slična ljetošnjoj, u kojoj su navijači zazivali ostanak Marka Livaje. A koja je urodila plodom.

Sada su putem društvenih mreža poručili #PerišićuVrimeJe.

Maštu navijača razbuktao je i Nikola Kalinić, koji je u utorak pred novinarima jasno i glasno rekao:

'Zvao me Perišić... Neću vam ništa otkriti, sve je na njemu, ima vremena i neka odluči.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Ipak, trebalo bi se sve sagledati puno realnije. Ivan Perišić igra u vrhunskoj formi, s Interom se bori za naslov prvaka Italije dok će protiv Liverpoola tražiti plasman u četvrtfinale Lige prvaka.

Dakle igra nogomet na najvišoj razini, a kako prema svim parametrima izgleda kao 28-godišnjak, a ne kao 33-godišnjak, jasno je da su pred Perišićem još najmanje dvije, tri sezone u kojima može igrati za klubove top-klase.

Prema tome, koliko god navijači Hajduka slali Perišiću ovakve emotivne poruke, moraju biti i svjesni toga da je domet Omišanina ipak puno veći. I da ova želja, barem ovog ljeta, ipak neće biti realizirana.