JADRANSKI DERBI

Euforija u Rijeci uoči susreta s Hajdukom, Ivanović Splićanima ne ostavlja promil šanse

02.10.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Rijeka je u 10. kolu SuperSport HNL-a u Zagrebu pobijedila Rudeš 1:2 te se uoči jadranskog derbija s Hajdukom, koji se igra na Rujevici u subotu 7. listopada (18.30 sati, MAXSport 1, MAXtv), našla u prilici da pobjedom preskoči Splićane i preuzme lidersku poziciju

Stadion je rasprodan i posve je jasno da nas čeka još jedna nogometna fešta.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Protiv Rudeša junak pobjede je bio Franjo Ivanović, 20-godišnji napadač koji je ove sezone zabio tri prvenstvena gola. Protiv Rudeša je ušao u igru u 66. minuti te nakon svega 10 minuta zabio, no gol je poništen zbog zaleđa. Već u sljedećoj akciji zabio je gol za 0:2 čime je Rijeka zaključila posao u Kranjčevićevoj.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Jako sam sretan zbog gola. Kad sam vidio da prvi nije priznat rekao sam si da ću sad baš zabit iz inata drugi gol. I baš se dogodilo da sam nakon 2-3 minute zabio drugi koji je vrijedio', rekao je Ivanović koji je na dan utakmice proslavio 20. rođendan.

  • +8
SuperSport HNL: Rudeš - Rijeka, 1.10.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Nadam se da ću tako nastaviti i za vikend protiv Hajduka. Igramo kod kuće, Armada je iza nas, u Rijeci smo i to je za svakog igrača ljepše kad igraš kod kuće. Naravno da će biti nova tri boda. To očekujemo svi i od prve minute ćemo igrati da agresivno uđemo u utakmicu i samo da pobijedimo. To nam je cilj i tako će biti. Neka zabije tko hoće samo da pobijedimo i da slavimo poslije utakmice', zaključio je Ivanović u programu Radija Rijeka.

Standings provided by Sofascore

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.