POHLEPNI KAMERUNAC

Eto'o traži previše, bijesni Barcelona i Inter

18.07.2009 u 14:33

Bionic
Reading

Jedina prepreka prelasku Ibrahimovića u Barcelonu te Samuela Eto'oa u Inter su preveliki financijski zahtjevi kamerunskog napadača koji uz veliku godišnju plaću zahtijeva i novčanu kompenzaciju za odlazak iz Španjolske

Inter i Barcelona su se dogovorili, čak je i Zlatan Ibrahimović pristao na smanjenje godišnje plaće od one koju je imao u Italiji (12 milijuna eura), no kamen spoticanja prelasku Šveđanina na Nou Camp je Samuel Eto'o.

Kamerunac je trebao kao zamjena za Ibrahimovića otići prema Interu, a Katalonci bi talijanskom prvaku platili i 40 milijuna eura te na jednogodišnju posudbu dali Aliaksandra Hleba ili u drugoj varijanti čak 48 milijuna eura, ali bez bjeloruskog veznjaka.

No, Eto'o je prema pisanju talijanskih novinara poručio da želi 10 milijuna eura godišnje, ali i novčanu kompenzaciju, što odlazi iz europskog prvaka, od 25 milijuna eura. Financijski zahtjevi kamerunskog reprezentativca bili su preveliki i za Manchester City koji je ranije bio najuporniji u njegovu dovođenju.