VJERNI PET GODINA

Eto'o potpisao za Inter, Ibro za Barcelonu

27.07.2009 u 20:46

Bionic
Reading

Kamerunski napadač Samuel Eto'o (28) uspješno je obavio liječnički pregled u Milanu i potpisao je petogodišnji ugovor s aktualnim talijanskim prvakom Interom. Isto je učinio i Zlatan Ibrahimović u Barceloni, kojem su 'oprostili' što je stigao sa slomljenom rukom

Eto'o je u Inter stigao iz europskog prvaka Barcelone, u zamjenu za njega u suprotnom smjeru otišao Šveđanin Zlatan Ibrahimović, a usto je i Barcelona Interu platila i 45 milijuna eura, dok će bjeloruski veznjak Aleksandr Hleb sljedeću sezonu provesti na posudbi u Interu.

Tijekom svog boravka u Barceloni Eto'o je osvojio dva naslova europskog prvaka te je bio strijelac u oba finala, 2006. i 2009. godine, a najveći cilj Intera u sljedećoj sezoni je upravo naslov prvaka Europe koji 'crno-plavi' čekaju još od 1965.

'Znam da Inter očajnički želi osvojiti Ligu prvaka, ali ne možemo se koncentrirati isključivo na to natjecanje jer tada možemo zanemariti ostala i u konačnici ostati bez ičega', kazao je Eto'o.

I dok je Eto'o preglede obavljao u Milanu, isto je radio i Ibrahimović u Barceloni. No, njemu je na pregledu utvrđeno da mu je slomljena jedna kost u lijevoj ruci te da nije spreman odmah zaigrati, ali to nije zakočilo ovaj transfer. Ibrahimović bi kasnije večeras trebao biti predstavljen navijačima Barcelone na Camp Nou.