i on se čudi

Engleski trener koji je obožavao raditi s hrvatskim nogometašima i hvalio ih, sada je okrenuo ploću i prije okršaja sa Škotskom uputio im žestoku kritiku

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 21.06.2021 07:45
  • Objavljeno 21.06.2021 u 07:45
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak od 21 sat igra utakmicu o kojoj joj ovisi plasman u osminu finala Eura. A da bi prošla u nokaut-fazu, mora pobijediti Škotsku u Glasgowu. Za Harryja Redknappa dileme nema - njegovi favoriti su Škoti

Nakon poraza od Engleske (0:1), i remija s Češkom (1:1), Hrvatska će o plasmanu u osminu finala odlučivati u zadnjem dvoboju skupine, a koji se igra u utorak od 21 sat na stadionu Hampden Park u Glasgowu, protiv Škotske.

Osim što Dalićeva momčad ima problema sama sa sobom, dodatno stvar otežava i činjenica da i Škotska može proći u osminu finala i da ima itekakav motiv za pobjedu.

Slaže se s time i 74-godišnji Harry Redknapp, nogometni trener koji je obožavao hrvatske nogometaše. Sve je počelo s Robertom Prosinečkim u Portsmouthu, a potom je vodio Luku Modrića, Vedrana Ćorluku, Niku Kranjčara i Stipu Pletikosu u Tottenhamu. S Kranjčarom je radio i u Queens Park Rangersu.

'Škoti su impresivni, odlični, imaju sjajan elan, srce i ratničku krv. Vjerujem da mogu u osminu finala', rekao je Redknapp.

'Hrvatska je slaba. Igra vrlo skromno. To što sam vidio od njih govori mi da Škotska ima velike šanse za pobjedu. Hrvatska je u posljednjih 25 godina imala veliki broj velikih svjetskih igrača i zato me čudi kako danas neprepoznatljivo izgleda', poentirao 74-godišnji trener.

  • +11
Engleska - Škotska, 2. kolo, Euro 2021. Izvor: EPA / Autor: Facundo Arrizabalaga / POOL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal