TO JE UVIJEK TAKO

Emotivni Modrić: Svi nas žele srušiti i daju sve od sebe da to naprave

18.10.2017 u 14:08

Bionic
Reading

U 3. kolu nogometne Lige prvaka na Santiago Bernabeu su Real i Tottenham odigrali 1:1, a zanimljivo je bilo poslušati razmišljanje jednog od aktera na terenu – Luke Modrića

U zanimljivoj utakmici, u kojoj su najbolji igrači na terenu bili golmani obje momčadi, Modrić je za 'kraljeve' odigrao cijelu utakmicu, a za njega je to bila posebna večer, jer je nekada nosio i dres 'spursa' koji su imali veliki utjecaj na njegov igrački razvoj.

'Tottenham je bio iznimno važan za mene, jer sam tamo značajno napredovao, proveo sam četiri sjajne sezone u Londonu i uživao u svakom trenutku. Uz Tottenham me vežu prelijepe uspomene', rekao je Modrić te se osvrnuo na utakmicu.

  • +12
Real Madrid - Tottenham, 3. kolo Lige prvaka, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: ANDREW COULDRIDGE

'Utakmica je bila izjednačena, u nekim razdobljima smo mi bili bolji, u drugima Tottenham. Za neutralne gledatelje je to dobra utakmica, a rezultat je pošten. Tottenham je dokazao da je vrlo dobra momčad i nadam se da će, uz nas, proći u drugi krug.

Real je osvojio zadnje dvije Lige prvaka, može li i treću u nizu?

'Želimo zadržati razinu koju smo postavili posljednje dvije sezone. Nije lako jer nas sada svi žele srušiti i daju sve od sebe protiv nas. Svi nas žele pobijediti, zato moramo biti još bolji ako želimo do kraja.'

  • +11
Liga prvaka, 3. kolo skupina E, F, G i H, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: MICHAEL KOOREN