IZAZVAO BIJES

Emotivni Hamilton se pismom obratio Schumijevim navijačima

09.11.2015 u 14:17

Bionic
Reading

Lewis Hamilton je osigurao treći naslov F1 prvaka, a automoto svijetom prostrujale su njegove izjave kojima je umanjivao vrijednost Schumacherovih sedam

'Nikada nisam radio stvari koje je Michael radio da bi postao svjetskim prvakom. Svoje naslove osvojio sam isključivo vlastitim sposobnostima,' izjava je koja je objavljena u Njemačkoj i koja je uzburkala duhove u svijeto Formule 1.

Hamilton je neko vrijeme šutio, što je samo povećavalo pritisak. I onda je putem društvenih objavio otvoreno pismo (na dnu teksta) svim navijačima Michaela Schumachera.

'Želim da znate koliko ga cijenim. Kao dijete sam ga pratio i gledao kako je dizao naslove, sve dok ga nisam upoznao i na stazi. On je bio i još uvijek je najveći vozač našeg vremena i maksimalno sam ponosan i zahvalan na vremenu koje sam proveo u njegovom društvu,' piše Hamilton i nastavlja:


'Uvijek je bio drag prema meni, a neću zaboraviti njegovu zadnju utrku. Trebalo mi je hrabrosti da izađem pred njega i zamolim ga da zamijenimo kacige i učinio mi je tu čast. Molim vas ne vjerujte svemu što čitate, nikada mi na kraj pameti ne bi bilo obezvrijeđivati njega ili njegovu obitelj. Imaju moje duboko poštovanje i Michael je uvijek u mojim molitvama za brz oporavak,' završava Hamilton.