POTPORA

Emotivna pisma bivših prvaka za Schumija!

22.07.2014 u 07:47

Bionic
Reading

Lewis Hamilton i Jenson Button, dva bivša svjetska prvaka, poslala su pisma podrške najtrofejnijem vozaču Formule 1, Michaelu Schumcheru...

Pisma su rukom pisana a za njih se saznalo nakon što je otkriveno da sedmerostruki bivši svjetski prvak pokazuje znakove napretka u najvećoj borbi života.

Legendarni njemački automobilistički as je, podsjetimo, uslijed teškog oštećenja mozga zadobivenog u padu na skijanju 29. prosinca prošle godine pola godine proveo u umjetno induciranoj komi. Trenutačno se nalazi u Lausannei na rehabilitaciji.

'Dragi Michael, uvijek si u mojim molitvama. Molitvama nade da se izvučeš u ovim teškim trenucima. Toliko si puno ostvario. Neka te Bog čuva i pokaže ti put natrag prema obitelji, navijačima i prijateljima', napisao je među ostalim Hamilton.

'Trenutno je u najvećoj bitci i znam da se svi u Formuli 1 nadaju da će ponovno pobijediti. Ja se svakako tome nadam', dio je Buttonova pisma u kojem podsjeća i na situacije iz kojih pamti Schumachera.

Inače, Schumacherov napredak toliko je dobar da će mu se, čini se, omogućiti odlazak kući krajem sljedećeg mjeseca. Ipak, i dalje mu je potrebna 24-satna stručna njega budući da je nepokretan, no i sposoban očima odgovarati na pitanja supruge Corinne i djece Gina-Marije (17) i Micka (15).

Riječi podrške Schumacheru su uputili i Nicki Lauda, Lukas Podolski, Boris Becker...