OSJEĆAJNI TALIJAN

Emotivna izjava žrtve Suzareova ugriza

27.06.2014 u 14:05

Bionic
Reading

Stoper talijanske reprezentacije Giorgio Chiellini stao je u obranu Luisa Suareza nakon teške kazne koju mu je odredila Svjetska nogometna federacija (FIFA)

Suarez je ugrizao Chiellinija za rame tijekom odlučujuće utakmice za plasman u osminu finala između Italije i Urugvaja. Istu je Urugvaj dobio 1:0, Suarez je izbjegao kaznu, ali ga je ona sustigla naknadno.

'Sada u meni nema osjećaja radosti, osvete ili ljutnje spram Suareza zbog incidenta koji se dogodio i to je gotovo. Ostaje samo ljutnja i razočaranje zbog utakmice. U ovom trenutku su moje misli s Luisom i njegovom obitelji jer ih čeka jako težak period. Uvijek sam smatrao da su službene kazne neupitne, ali s druge strane, vjerujem da je Suarez kažnjen prestrogo. Iskreno se nadam da će mu biti dozvoljeno barem  ostati blizu svojih suigrača u tim utakmicama, jer takva kazna zaista otuđuje igrača', poručio je u emotivnoj izjavi Chiellini putem svoje web-stranice.

Suarez je zbog griženja Chiellinija zaslužio četveromjesečnu zabranu igranja za svoj klub Liverpool, a nema pravo nastupa ni u sljedećih devet utakmica za urugvajsku reprezentaciju.