BOD NA ANFIELDU

Emotivna Bilićeva izjava dirnula je sve, posebice Turke!

12.12.2016 u 12:18

Bionic
Reading

Slaven Bilić sa svojim West Ham Unitedom gostovao je u nedjelju na Anfieldu kod Liverpoola i izvukao važan bod odigravši 2:2 s 'redsima'

Nakon serije loših rezultata Bilić je imao teško gostovanje kod Liverpoola. Ipak, našli su 'čekićari' način da zaustave Kloppovu momčad i osvoje bod.

Strijelci za Liverpool bili su Adam Lallana (5) i Divock Origi (48), a hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je prvo poluvrijeme za domaćine. Pogotke za West Ham postigli su Dimitri Payet (27) i Michail Antonio (39).

Naravno, Slaven Bilić bio je sretan zbog ostvarenog rezultata, ali iskoristio je prigodu i poslao vrlo emotivnu poruku 'svojim' Turcima, odnosno prijateljima iz Bešiktaša, u kojem je radio dvije sezone.

Naime, u subotu je nakon dvoboja Bešiktaša i Bursaspora u terorističkom napadu kurdskih radikala pokraj stadiona eksplodirala autobomba te usmrtila najmanje 38 ljudi.

'Kad sam čuo što se dogodilo, to me shrvalo. Želio bih posvetiti ovaj bod ljudima u Turskoj, u kojoj smo moj tim i ja bili dvije godine. Suosjećam s njima, moje molitve su s njima. Ono što se dogodilo je nevjerojatno. Jako je tužno ono što se događa u jednom od najboljih gradova i najboljih zemalja na svijetu. Tamo su ljudi tako dobri, tako prijateljski raspoloženi, tako topli', rekao je Bilić i dirnuo ne samo Turke, već i sve ljude koji su shrvani ovom tragedijom.