OBJAVA NA INSTAGRAMU

Emotivan trenutak Michaela Schumachera; fanovi zbog fotke na rubu suza

02.11.2017 u 08:53

Bionic
Reading

Obitelj Michaela Shumachera nastavlja s objavom njegovih fotografija preko društvenih mreža, a posljednja je izazvala lavinu emotivnih reakcija te su neki dovedeni i na rub suza

Gotovo četiri godine prošlo je od teške nesreće sedmerostrukog prvaka koja se dogodila na skijanju, a do danas nema pravih informacija o njegovu zdravstvenom stanju i oporavku. Obitelj ga je u potpunosti izolirala od javnosti...

Jedina interakcija s vjernim fanovima ona je preko društvenih mreža, na kojima administratori uz suglasnost obitelji ponekad objave fotografiju Michaela Schumachera iz prošlosti.

  • +16
Michael Schumacher Izvor: Reuters / Autor: Radu Sigheti/Files

Tako je prije nekoliko dana na Instagram postavljena fotka iz 2006. na kojoj je Michael poljubio Ferrarijev bolid pri predstavljanju momčadi u Monzi.

Taj trenutak otprije 11 godina izazvao je emotivnu reakciju fanova, fotka je u nekoliko dana sakupila gotovo 30 tisuća lajkova, ostavljene su tisuće komentara u kojima se davala potpora nesretnom njemačkom vozaču ('Zauvijek broj 1', 'Veličanstveni Schumi', Legenda'...), a mnogi su priznali da ih je ova objava dovela do suza.