PODIGAO SE FLAMENGO

Eduardo o golu kojim je 'zapalio' Maracanu

11.08.2014 u 18:48

Bionic
Reading

Eduardo da Silva je u svom prvom nastupu na stadionu Maracana u rodnom Rio de Janeiru postigao pogodak za pobjedu slavnog Flamenga

Drugi najbolji strijelac u povijesti hrvatske reprezentacije na odličan je način započeo brazilski dio svoje profesionalne nogometne karijere. Protiv Sport Recifea na travnjak je ušao u 69. minuti i ostavio odličan dojam kojega je okrnuio golom za konačnih 1:0 glavom u 85. minuti susreta.

Maracana je proključala slaveći drugu domaću uzastopnu pobjedu, a nakon ogleda Dudu je za brazilski Globo.com rekao:

'Prvi nastup na Maracani i odmah pogodak - ovo se nikada ne zaboravlja... Ovu kombinaciju iz prekidda smo vježbali na treninzima, a imao sam i sreću da sam se našao točno na pravom mjestu i postigao važan gol,' kaže Eduardo i okreće se hvaljenju svojih navijača.


'Znao sam da su najbrojniji u Brazilu, a sada sam se uvjerio da su i najbolji. Nosili su nas kroz cijelu utakmicu i dočekali svoju nagradu. Čestitam i navijačima na njihovo 'utakmici',' emotivan je Eduardo koji se osvrće i na pomicanje Flamenga s dna poretka brazilske Serie A.

'Iz treninga u trening postajemo sve bolji. U teškoj smo situaciji, ali svi smo fokusirani na što raniji izlazak u mirnije vode,' završava Eduardo.

Lijep Eduardov trzaj glavom i Maracana je odahnula