mnogi će ostati tužni

Eden Hazard prelomio i donio odluku gdje će igrati u nastavku sezone

19.08.2018 u 14:44

Bionic
Reading

Iako je prijelazni rok u Španjolskoj otvoren do 31. kolovoza, u Realu se zbog toga, barem što se tiče Edena Hazarda, nemaju čemu nadati

Iako se ovog ljeta očekivalo kako bi sjajni belgijski veznjak, Eden Hazard, mogao iz Chelseaja preseliti u Real Madrid, reprezentativac Belgije na kraju je donio odluku koja će rastužiti navijače španjolskog kluba.

'Svi znaju što sam rekao nakon Svjetskog prvenstva. Ali, sretan sam ovdje. Imam još dvije godine ugovora i vidjet ćemo što će se dogoditi. Međutim, moram naglasiti, sretan sam na Stamford Bridgeu. Odlazak ove godine? Ne idem nikud', izjavio je Hazard a prenosi RMC.

  • +4
Premier liga, Chelsea - Arsenal Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Hazarda su u Realu htjeli dovesti nakon što je Cristiano Ronaldo prešao u Juventus i bio je plan Florentina Pereza da u paketu kupi njega i Courtoisa, a na kraju je Chelsea pustio samo golmana.

Hazard je jedan od naboljih krilnih nogometaša na svijetu u ovom trenutku, a u Chesleaju je već odigrao preko 200 utakmica od dolaska iz Lillea 2012. godine i osvojio je dva naslova Premier lige, FA kup, Liga kup, Europa ligu...