trampa 'kraljeva' i 'plavaca'

Eden Hazard prelazi u Real; u suprotnom smjeru odlazi jedna od najvećih zvijezda

12.02.2019 u 10:09

Bionic
Reading

Već nekoliko prijelaznih rokova spominje se transfer Edena Hazarda iz Chelseaja u Real. Prije nekoliko dana Belgijanac je i sâm potvrdio da je već donio odluku, a engleski mediji doznaju kako će se transfer realizirati

Hazardov ugovor s 'plavcima' istječe u ljeto 2020. godine, a Chelsea mu je nudio nastavak suradnje, što je on odbio.

Dugo se već špekulira o tome da će Hazard od ljeta biti stanovnik Madrida i da postaje igrač 'kraljeva'. Belgijanac je dogovorio s Realom osobne uvjete, a sada ostaje samo da klubovi dogovore visinu odštete.

  • +5
La liga, Atletico Madrid - Real Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Engleski novinari izašli su s informacijama kako će Real u cijelu priču uvesti Velšanina Garetha Balea, koji je svojevremeno bio i vlasnik najskupljeg nogometnog transfera. Drugim riječima, Chelsea bi uz, procijenjenih 50-ak milijuna eura, dobio i ovog igrača.

'Eden Hazard ima već 28 godina i ako želi ići, onda mislim da bi i trebao napraviti taj korak', jasan je bio talijanski stručnjak na klupi Chelseaja Maurizio Sarri.

Real Madrid traži Ronaldova nasljednika. Očekivalo se da bi to mogao biti upravo Bale, no Velšanin je češće ozlijeđen nego što je u top-izdanjima, i stoga nije ni čudo da bi ga se Real odrekao ako bi doveo igrača poput Hazarda.

S druge strane, Chelsea je već angažirao Christiana Pulišića, koji će se momčadi sa Stamford Bridgea priključiti sljedećeg ljeta. Ovaj Amerikanac hrvatskih korijena najavljen je kao Hazardov nasljednik.