svaka mu čast

Dybala zasjenio Mandžu i sve u Juventusu: To što radi je nevjerojatno!

18.09.2017 u 18:44

Bionic
Reading

Argentinski napadač Paulo Dybala na briljantan je način otvorio novu sezonu Serie A, a nakon hat-tricka postignutog protiv Sassuola stigao je do osam postignutih golova u četiri utakmice i polako postaje prvi favorit za osvajanje Zlatne kopačke...

Za Dybalu se ovog ljeta nudilo i više od stotinu milijuna eura, no Juventus ga je odlučio pod svaku cijenu zadržati i bila je to pametna odluka.

Argentinski 23-godišnji talent silovito je krenuo u novu sezonu talijanskog prvenstva. Golove zabija svakih 37 minuta i nakon hat-tricka u nedjelju protiv Sassuola, drugog ove sezone ima već osam postignutih golova u četiri utakmice te polako postaje prvi kandidat za osvajanje Zlatne kopačke, s obzirom da se francusko prvenstvo u kojem Falcao trpa jednako dobro slabije boduje u ovom individualnom natjecanju.

Autor: YouTube

Paulo je ovakvim nastupima uspio zasjeniti ugledne suigrače u napadu poput Marija Mandžukića i Gonzala Higuaina, a došlo je do toga da su ga čak počeli uspoređivati s Lionelom Messijem.

'On je legenda koja je postigla sve što se u nogometu može postići, a meni se ne sviđaju te usporedbe. Ja sam Dybala i imam svoj put i gradim svoju karijeru,' odgovorio je novinarima Argentinac koji će već u srijedu protiv Fiorentine imati priliku povećati svoj učinak u Seriji A...