SANIA 'FEMME FATALLE' MIRZA

Dva Indijca zbog ljubavi završila u zatvoru

13.07.2009 u 17:08

Bionic
Reading

Indijska policija uhitila je dvojicu mladića koji su uznemiravali Saniju Mirzu, njihovu najveću tenisku zvijezdu. Obojica su joj pokucala na vrata zbog - ljubavi

Premda više ni izbliza nije onoliko uspješna kao prije nekoliko godina, Sania Mirza i dalje je predmet obožavanja velikog broja ljudi u Indiji. Slavna tenisačica već se godinama bori s predrasudama svojih sunarodnjaka koji joj zbog vjere zamjeraju kratke haljinice i pojavljivanje u javnosti bez nekih tradicionalnih obilježja, no prije nekoliko dana imala je problema zbog napasnih obožavatelja.

Prvo je Ajay Singh Yadav stigao do njezine kuće i silom je htio vidjeti. Budući da nije htio otići, Sanijini prijatelji i rodbina pozvali su policiju koja je uhitila mladog studenta i odvela ga u postaju. Prema policijskim izvorima, mladić je totalno zaljubljen u tenisačicu i samo joj je htio izjaviti ljubav. Usput ju je htio i zaprositi!

Narednog dana pred istu kuću stigao je drugi mladić, također student i također obožavatelj, no njegovi motivi i način rješavanja problema u mnogomu su se razlikovali od prethodnika. Sania je upravo tog dana htjela objaviti zaruke sa svojim dugogodišnjim dečkom, a neimenovani navijač silom ih je htio spriječiti. Prijetio je da će se raznijeti bombom ako se ne otkaže ceremonija zaruka. Premda je policija vrlo brzo riješila problem, zasad nije poznato je li mladić imao kod sebe ubojitu napravu.

Zaruke su ipak održane!