DAN ZA DANOM...

Duvnjak progovorio o svojoj muci; ovo je zaista strašno i tužno

04.04.2017 u 14:48

Bionic
Reading

Sljedeće godine (12. - 28. siječnja) Hrvatska je domaćin Europskog prvenstva u rukometu, a naša javnost s velikim zanimanjem prati situaciju oko Domagoja Duvnjaka čiji je nastup upitan

Duvnjaka već mjesecima muči koljeno i postalo je jasno kako je operacija nužna. Nažalost, izbor je težak, ako odmah ode pod nož, možda bi bio spreman za Euro, ali tada ne bi mogao pomoći Kielu u završnici sezone. Hrvatski srednji vanjski očigledno ne može donijeti odluku.

Zbog ozljede nije igrao u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali je zato istrčao na parket u uzvratu protiv Löwena te je sa svoja tri gola pomogao 'zebrama' da prođu u četvrtfinale natjecanja. No koljeno boli, kako dalje? Duvnjak je o svojoj muci progovorio za Kieler Nachrichten.

'Najvažnije je da smo bili momčad u Mannheimu. Osjećam bol, ali sam želio igrati i pomoći. Svatko daje koliko može', rekao je Duvnjak koji nije mogao izbjeći pitanje o Euru 2018. na kojem će Hrvatska loviti jedino zlato koje joj nedostaje s velikih natjecanja.

Danke @niklasalbers.official für Hilfe #behandlung #schöndichwiederzusehen #adidas

Objavu dijeli Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88)

'Moje koljeno nije dobro, ali planiram od dana do dana, utakmice do utakmice. Od susreta s PSG-om nisam igrao ni trenirao. Stanje se malo popravilo što se tiče tijela, ali koljeno nije dobro. Bez obzira na to, sigurno da želim igrati na EP-u 2018. u Hrvatskoj', dodao je Duvnjak.

Samo pravi Duvnjak je potreban Hrvatskoj da bi bila konkurentna za najviše postolje, a kako sada stvari stoje, naš rukometni majstor teško da to može biti. 

Domagoj Duvnjak