LUDNICA U ARENI

Dustin Jeffrey i Reebok na druženju s navijačima

05.11.2012 u 12:54

Bionic
Reading

U puna dva sata poznati je hokejaš podijelio bezbroj autograma, fotografirao se sa svima koji su to poželjeli, otkrio neke hokejaške trikove, ali i podijelio sa svima svoj stav zašto je za njega Reebok najbolji

Samo dva dana prije devete uzastopne pobjede Medveščaka, u subotu 3. studenoga, zagrebački NHL-ovac Dustin Jeffrey družio se s malim i velikim obožavateljima u Reebok storeu u Arena Centru Zagreb.

U puna dva sata poznati je hokejaš podijelio bezbroj autograma, fotografirao se sa svima koji su to poželjeli, otkrio neke hokejaške trikove, ali i podijelio sa svima svoj stav zašto je za njega Reebok najbolji. Osim što su se družili s omiljenim igračem, posjetitelji su se oduševili i najnovijom Reebokovom kolekcijom iz koje su odabrali ponešto i za sebe. Sve koje su tog dana u Reeboku potrošili više od 500 kuna Dustin Jeffrey je nagradio s dvije karte za utakmicu Medveščaka u Domu sportova.

Još jedna zanimljivost bila je prezentacija Crossfit vježbi koje je pokazao trener Tomislav Jurak, a najbolji vježbač osvojio je Reebokove tenisice.