OSTAJE U LONDONU

Drogba sanjao Real, ali i Chelsea mu super

01.03.2011 u 17:45

Bionic
Reading

Reprezentativac Obale Bjelokosti i napadač Chelseaja Didier Drogba još nije u pravoj formi, pa su počele spekulacije o tome da odlazi iz Chelseaja. No on sâm opovrgnuo je te napise

Nogometni reprezentativac Obale Bjelokosti Didier Drogba u ovoj sezoni nije imao sreće. Naime, nakon što je krajem prošle godine obolio od malarije, još se uvijek nije uspio vratiti u formu po kojoj ga svi znaju. Zato i podatak od samo deset pogodaka u ovoj sezoni djeluje razočaravajuće, pa su engleski mediji već krenuli s najavama mogućeg transfera. No Drogba ih je sve opovrgnuo.

'U Chelseaju imam sve što želim. U čudesnom sam klubu, moji suigrači su izvanredni, a u Londonu uživam i ja i moja obitelj, što mi je također jako važno', rekao je Drogba za francusku televiziju Orange Sport.

'Prije nekoliko godina bih vam rekao da sanjam igrati u klubovima kao što su AC Milan, Real Madrid ili Manchester United, ali danas više tako ne razmišljam. Član sam jednog od najboljih klubova na svijetu. I zato su svi moji snovi o odlasku neistiniti', zaključio je Drogba.