KINEZI SE ŽALE FIFI

Drogba je igrač Shanghaija a ne Galatasarayja!

30.01.2013 u 11:33

Bionic
Reading

Senzacionalno je prije samo dva dana odzvonila vijest kako je turski prvak Galatasaray u svoje redove doveo i dalje sjajnog 34-godišnjeg Didiera Drogbu, nogometaša Obale Bjelokosti

Potpisao je, po navodima turskog kluba, Drogba ugovor na godinu i pol dana po kojem bi trebao u Galatasarayju zaraditi šest milijuna eura plus moguće bonuse. Isto tako, trenutačno vodeća momčad turske Süper Lig je izvjestila kako je platila odštetu od četiri milijuna eura.

No, izgleda da neće sve proći lako u ovom transferu jer su se javili dužnosnici kineskog kluba.

'Šokirani smo ovim vijestima. Drogba je i dalje naš nogometaš', rečeno je u službenom izvješću, po kojem iz šangajskog kluba navode da je transfer Bjelokoščanina u Galatasaray nevaljan, te da je prošlog srpnja, došavši iz Chelseaja, potpisao uredan i cjeloviti ugovor na dvije i pol godine s ovim napadačem.

'Proslijedit ćemo ovaj slučaj Međunarodnoj nogometnoj organizaciji. Moramo zaštititi vlastite interese, jer smo prevareni u ovom slučaju', kaže se u izjavi kineskoga kluba.

Drogba trenutačno sa svojom reprezentacijom nastupa na Afričkom Kupu nacija, gdje se već plasirao u četvrtfinale, a po informacijama iz Galatasarayja, tom bi se klubu trebao priključiti kada završi spomenuto natjecanje.