NBA LUKSUZ

Draženovi Netsi pokazali super- modernu dvoranu u Brooklynu

12.09.2012 u 08:59

Bionic
Reading

Klub u kojem je genijalni hrvatski košarkaš Dražen Petrović odigrao svoje najbolje NBA utakmice ovih dana seli u novu super-modernu dvoranu Barclays Center

Parket složen po obrascu riblje kosti bit će prepoznavalačka odrednica Barclays Centera, nove dvorane Brooklyn Netsa, njujorškoga košarkaškog kluba u NBA ligi koji se doselio iz New Jerseyja.

Interijer su iz kluba predstavili na svojim internetskim stranicama:

'Željeli smo pogled na parket koji će našu dvoranu činiti jedinstvenom i prepoznatljivom. Željeli smo da televizijski gledatelj u bilo kojem kutku svijeta, kada na svom daljinskom upravljaču okrene utakmicu u našoj dvorani, bude svjestan da gleda domaću utakmicu Brooklyn Netsa baš kao što je svjestan da gleda utakmicu Boston Celticsa, također prepoznatljivu zahvaljujući parketu', rekao je izvršni direktor kluba Brett Yormark.

Pod u dvorani formiran je od 240 odvojenih panela. Za njihovu su izradu bila potrebna dva tjedna, a postavljeni su za četiri sata.

Premijeru će novi parket i novonazvana momčad doživjeti prvoga studenog, kada Netsi na otvaranju sezone dočekuju gradske rivale – New York Knickse.