BEZ MILOSTI

Drastične mjere; uoči nove kvalifikacijske utakmice iz reprezentacije izbacili trojicu nogometaša, a razlog je...

29.03.2021 u 19:11

Bionic
Reading

Reprezentacija Walesa je poslala trojicu reprezentativaca Hala Robson-Kanua, Rabbija Matondoa i Tylera Robertsa iz kampa uoči kvalifikacijskog susreta protiv Češke koji je na rasporedu u utorak jer su prekršili protokol, objavio je u ponedjeljak Velški nogometni savez

'Trojica nogometaša se vraćaju u svoje klubove danas poslije podne', stoji u priopćenju FAW-a koji dodaje da neće davati nikakve daljnje komentare o tom slučaju.

I dok nema objavljenih pojedinosti o tome kako su nogometaši prekršili protokol, igrač Leeds Uniteda Roberts se ispričao preko svog Instagram profila zbog kršenja .

'Nesretni smo što napuštamo kamp ranije, ali pravila su pravila i nisam trebao biti gore u hotelu kasnije od zadanog vremena', napisao je.

'Ispričavam se momčadi, osoblju i navijačima Walesa. Nastavit ću radiri naporno da zavrijedim mjesto u reprezentaciji na Euru.'

Wales je izgubio 1:3 u prvoj kvalifikacijskoj utakmici od Belgije, ali je pobijedio Meksiko u prijateljskoj utakmici tijekom vikenda. U utorak igra u grupi drugu kvalifikacijsku utakmicu protiv Češke.