IZBORNIK BIH NA INFUZIJI

Dramatično u Sarajevu; Prosinečki hitno prebačen u bolnicu i završio na operaciji!

23.11.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Legendarni hrvatski nogometaš Robert Prosinečki, koji već neko vrijeme radi na mjestu izbornika Bosne i Hercegovine s kojom je u Ligi nacija napravio čudesan rezultat, u četvrtak navečer hitno je prebačen u sarajevsku bolnicu

Kako BiH mediji pišu, 51-godišnjem Prosinečkom je pozlilo pa je hitno primljen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu. Po dolasku u bolnicu napravljene su detaljne pretrage, ali se još ne zna o čemu se točno radi.

Kako piše Avaz Prosinečki - - koji je strastveni pušač - po dolasku u sarajevsku bolnicu primio je infuziju jer se tijekom četvrtka osjećao jako loše zbog čega je otkazao dolazak na otvaranje novog administrativnog sjedišta Nogometnog saveza BiH. Kako N1 doznaje Prosinečki je hospitaliziran nakon što mu je pozlilo zbog problema sa slijepim crijevom zbog čega je odmah morao na operaciju, što su potvrdili iz Nogometnog saveza BiH.

'Izbornik se nije osjećao najbolje od našeg povratka iz Španjolske. Mislio je da je premoren, ali jučer se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo pa je istog dana hospitaliziran. U tijeku današnjeg dana bit će podvrgnut operativnom zahvatu', izjavila je glasnogovornica Nogometnog saveza BiH Slavica Pecikoza za Anadolu Agency.

Podsjetimo kako je početkom tjedna nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine osigurala je prvo mjesto u skupini 3 Lige B Lige nacija i promociju u Ligu A zahvaljujući 0:0 remiju protiv Austrije u Beču. Tako je reprezentacija Bosne i Hercegovine s Prosinečkim na klupi stigla do učinka od 10 bodova, nedostižnih šest više od druge Austrije, dok je Sjeverna Irska, koja nema niti jedan bod, ispala u Ligu C iako u četvrtak nije niti igrala.

'Možemo puno bolje, ali moram čestitati momcima, koji su dali sve od sebe. Ovim nizom bez poraza su i moji momci dobili samopouzdanje. Ostvarili smo naš cilj, ali sve osim ne odlaska na Euro 2020. je neuspjeh. Idemo dalje', kazao je Prosinečki nakon remija protiv Austrije.

  • +6
Robert Prosinečki Izvor: Profimedia / Autor: Nihad Ibrahimkadic / Anadolu Agency