krenuo je na trening

Drama na Old Traffordu; zvijezda Manchester Uniteda uoči derbija s Liverpoolom doživjela tešku prometnu nesreću

18.04.2022 u 17:44

Bionic
Reading

Utorak (19. travnja, 21 sat) donosi najveći derbi engleskog nogometa, sudar Liverpoola i Manchester Uniteda. Zaostala je to utakmica 30. kola Premiershipa, no izuzetno važna za obje momčadi. 'Redsi' se s Manchester Cityjem bore za naslov prvaka, a United pokušava osigurati plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone

Momčad s Old Trafforda je u ponedjeljak doživjela veliki šok nakon što je otkriveno kako je Bruno Fernandes (27) sudjelovao u teškoj prometnoj nesreći!

Engleski mediji tvrde kako je Fernandes imao težak sudar na putu prema trening centru u Carringtonu gdje se momčad Uniteda priprema za sutrašnji derbi s Liverpoolom na Anfieldu (21 sat). The Sun navodi da su s Fernandesom u automobilu bile još tri osobe i nitko od njih srećom nije ozbiljnije ozlijeđen.

Nešto kasnije su i iz Manchester Uniteda potvrdili da je Bruno Fernandes imao prometnu nesreću, ali su objavili da će Portugalac biti na popodnevnom treningu s ostalim suigračima i da se dobro osjeća. No, fotografije s mjesta udesa pokazuju kako je njegov 113.000 eura vrijedan električni Porsche Panamera poprilično oštećen, kao i Volkswagen s kojim se sudario.

  • +24
Everton - Manchester United, engleska liga, 9.4.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Paul Currie / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ne treba ni isticati koliko je Bruno Fernandes važan u postavi Uniteda, jedan je od praktički nezamjenjivih igrača u veznome redu 'crvenih vragova', no iz kluba su potvrdili da će sutra na Anfieldu sigurno zaigrati protiv Liverpoola.

Portugalac je na Old Trafford stigao u siječnju 2020. godine iz Sportinga za 55 milijuna eura, te je vrlo brzo postao ključni igrač Uniteda. Do sada je odigrao 120 utakmica za 'crvene vragove' i zabio 49 golova. Ove sezone je u 40 utakmica u svim natjecanjima zabio devet golova uz šest asistencija. Za svoje sjajne igre nedavno je nagrađen novim petogodišnjim ugovorom prema kojem mu je plaća gotovo udvostručena, sad zarađuje 290 tisuća eura na tjedan.