ostaje u milanu?

Doznali smo zašto je Perišiću propao transfer u Arsenal i tko dolazi umjesto njega

30.01.2019 u 11:48

Bionic
Reading

Prijelazni rok bliži se kraju, a kako vrijeme odmiče, sve je izglednije da hrvatski reprezentativac Ivan Perišić ipak neće napustiti milanski Inter

Hoće li Ivan Perišić napokon preseliti u engleski nogomet ili ne? Već dvije godine vezalo ga se uz velike otočke klubove, prvo Manchester United, a ovog prijelaznog roka, uz Arsenal, međutim ovaj sjajni krilni igrač - još je uvijek igrač milanskih 'crno-plavih'.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prošle nedjelje čelnici Intera potrvdili su kako je Ivan Perišić zatražio transfer, ali su i ponovili kako klub ne odustaje od svojih potraživanja, odnosno da se odmah ipslati 40 milijuna eura. Arsenal je to htio odraditi na način da se prvo plati 5 milijuna za posudbu, a ostatak od 35 milijuna eura u ljeto.

Suradnik 'Sky Sportsa', Fabrizio Romano javlja da Inter nakon dvije ranije odbijene ponude Arsenala za zamjenu i posudbu još nije dobio ponudu u kojoj bi bilo ono što Nerazzurri traže – 40 miliona eura odštete odmah i transfer. Drugim riječima, Arsenal je odustao od posla.

Čini se da su se u Interu pomirili s odlukom Arsenala, što potvrđuju i riječi sportskog direktora Piera Ausilija:

'Perišića ćemo vratiti u momčad ovih dana i nećemo raditi nikakve transfere do kraja prijelaznog roka. Ivan je želio otići, mi smo mu bili spremni izaći u susret u slučaju prave ponude, ali takvu nismo dobili. Od Perišića očekujem da se po ostanku u Interu ponaša kao profesionalac, što je on uvijek i bio. Siguran sam da će mu trebati malo vremena da bude onaj stari'.

Iz dobro obaviještenih krugova bliskih hrvatskom reprezentativcu doznajemo kako opcija odlaska u London u ovom trenutku uistinu izgleda kao nemoguća, jer obje su strane zauzele čvrsti stav i ne misle popustiti.

'U ovom trenutku situacija uistinu ne izgleda dobro za Ivana. Čini se da od transfera neće biti ništa, a to je najgora opcija baš za našeg nogometaša. Makar, ostavljam još jedan posto da se ipak nešto okrene u Ivanovu korist', doznajemo iz menadžerskih krugova koji prate ovaj rasplet.

I dok u Interu očekuju da se nezadovoljni Perišić stavi na raspolaganje treneru Spallettiju, Arsenal je našao zamjenu za hrvatskog reprezentativca. Na posudbu dolazi Denis Suarez, igrač koji ima ugovor s barcelonom, ali će do kraja sezone biti na posudbi u Arsenalu. Sve ono što Inter nije dopustio svojem igraču.