ružno je izgledalo

Doznali smo u kakvom je stanju koljeno Nikole Vlašića i hoće li biti na dispoziciji izborniku Zlatku Daliću za europsko prvenstvo

02.05.2021 u 12:06

Bionic
Reading

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Vlašić zamijenjen je zbog ozljede nakon prvog poluvremena utakmice 28. kola ruskog nogometnog prvenstva u kojemu je moskovski CSKA, kojega vodi Ivica Olić, remizirao 1:1 (0:0) na svom terenu protiv Ufe. Strahovalo se o kakvoj je ozljedi riječ, te hoće li možda zbog nje Vlašić propustiti i europsko prvenstvo

Zabrinjavajuće vijesti stigle su u subotu iz glavnog ruskog grada, gdje je moskovski CSKA igrao prvenstvenu utakmicu protiv Ufe. Osim što momčad Ivice Olića već četvrtu utakmicu ne uspijeva doći do pobjede, još je strašnije zvučala vijest o ozljedi Nikole Vlašića.

Njegov otac Joško, objasnio je što se dogodilo.

'Već u 10. minuti, nakon što je čekao dodavanje Sigurdssona, Nikola je pet, šest puta iscimao koljeno i osjetio je bol. U tom trenutku nije ništa govorio ljudima s klupe, jer očekivao je da će sve biti normalno. No, kada se ohladio tijekom poluvremena, bol je ipak postala prejaka i nije želio ništa riskirati', prepričao je za tportal Joško Vlašić te nastavio.

'Strijepili smo, ali nekako nam se već sinoć činilo da ipak nije tako teška ozljeda. Jutros je obavio magnetsku rezonancu, i vidljivo je da nema nikakvih većih oštećenja, pa u klubu vjeruju da bi možda mogao biti spreman već za nastup sljedećeg vikenda. Naravno, neće Nikola nikud žuriti, ali najvažnije je da nisu oštećeni ni meniskus ni hrskavica ni ligamenti'.

Dakle, straha ipak nema, Nikola Vlašić bit će spreman za kraj svibnja i početak priprema u Dalićevoj vrsti koju u lipnju očekuju nastup na Euru.