borba za ulaznice

Doznali smo točan termin najvećeg hrvatskog derbija koji se uskoro igra na Poljudu!

05.03.2024 u 13:16

Bionic
Reading

Znalo se dogoditi da uz Dinamo, u utrci za naslov prvaka bude jedan klub, ili evetualno i drugi, no s većim zaostatkom, ali da su tri kluba u svega nekoliko bodova, ne pamtimo već godinama. I zato se svako kolo dočekuje s velikim zanimanjem

Naravno, posebnu pozornost među navijačima privlače derbiji, odnosno onaj najveći - između Dinama i Hajduka. Ove sezone odigrana su već tri. Hajduk je slavio u dva (op.a. kao gost u Maksimiru i potom na Poljudu), dok je jedan (op.a. u Maksimiru) završio remijem.

Dakle, što se prvenstva tiče, do kraja sezone igrat će se još jedan. A doznali smo da će se taj igrati u subotu 30. ožujka, s početkom u 19.30 sati. Nema sumnje kako će ulaznice - za koje prednost imaju članovi kluba (ima ih više od 100 tisuća!) - opet planuti u rekordnom roku...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Inače, to je Uskršnji vikend, te će se dvije utakmice igrati na veliki petak, 29. ožujka. Od 15.50 sati u Puli će igrati Istra 1961 i Lokomotiva. Istog dana, od 18 sati igraju Slaven Belupo i Osijek.

U subotu, osim derbija, još igraju od 14.50 sati Varaždin Gorica te od 17 sati Rudeš - Rijeka.

Par dana kasnije, prema aktualnom raspredu, 3. travnja, na rasporedu je i utakmica polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, između Hajduka i Dinama. I opet na Poljudu.

Dinamo - Hajduk 0:0, sažetak 17.12.2023. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport
Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport