PREKO HRVATSKE U NEW YORK

Doznali smo sve o poklonu koji je šokirao Hezonju, Hrvata u NBA-u: Ne mogu vjerovati!

11.12.2018 u 12:34

Bionic
Reading

U svoju četvrtu NBA sezonu Dubrovčanin Mario Hezonja ušao je kao igrač New York Knicksa i čini se kako se u tom klubu puno bolje osjeća nego u Orlando Magicu u kojem je proveo prve tri sezone. No, raspoloženje mu je popravio poseban poklon...

Nakon što su se čelni ljudi Orlando Magica odrekli Maria Hezonje u ljeto je na poziv trenera Davida Fizdalea potpisao jednogodišnji ugovor za New York Knickse. No, iako Knicksi vrlo rijetko pobjeđuju (omjer 8-20), te čekaju da im se nakon ozljede vrati njihov najbolji igrač Kristaps Porzingis, igre Hezonje mogle bi se nazvati – neuvjerljivima. Bori se za minute, bori se za svoje mjesto u momčadi i pokušava se obranom nametnuti treneru Fizdaleu.

Trenutačno je na učinku od 7.6 koševa i 3.4 skoka uz šut za tricu 28%. No, bez obzira što ga u napadu ne ide, Hezonja je značajno popravio igru u obrani.

A raspoloženje mu je prije nekoliko dana značajno popravio poklon koji mu je, uoči Božića, stigao na kućnu adresu u New Yorku.

'Čovječe ovo je sjajno!! Ne mogu vjerovati. Ovo me vraća u djetinjstvo i donosi mi puno uspomena kad sam se zabavljao igrajući se na njoj. Ovo je apsolutno jedan od najboljih poklona ikad!! Hvala vam najljepša PlayStation Hrvatska, RED agencija, Tara', napisao je na svom Twitter i Instagram profilu 23-godišnji Hezonja koji je poznat kao veliki ljubitelj i strastveni igrač PlayStationa.

Kako je došlo do ideje da ova konzola, s kojom u limitiranoj kolekciji dolaze i jedinstvene tenisice, dođe baš u ruke Hezonji?

'PlayStation je udružio snage s Nikeom i košarkaškom zvijezdom Paul Georgeom kako bi lansirali ekskluzivnu liniju tenisica inspiriranu originalnom PlayStation konzolom. Kreirana potpuno u skladu sa sivom bojom konzole evocira uspomene na originalni PlayStation 1. Ovo limitirano izdanje tenisica dostupno je u vrlo ograničenim količinama u prodaji', objasnili su nam iz hrvatske RED agencije.

Tako je ispalo kako je mlada hrvatska NBA zvijezda Mario Hezonja jedna od rijetkih osoba u svijetu kojoj je dodijeljen posebno dizajniran PlayStation kofer, s prepoznatljivim logom, u kojem se kriju nova konzola i tenisice. Obzirom na to da je Hezonja poznat kao veliki ljubitelj i strastveni igrač video igara ne čudi nas njegova reakcija.

Sudeći po njegovoj reakciji i oduševljenju poklonom jasno je kako Maria za PlayStation vežu posebne uspomene iz djetinjstva, a dizajn novih tenisica upravo podsjeća na retro vremena i prve igračke dane NBA zvijezde Paula Georga.

  • +20
Mario Hezonja - hrvatski košarkaški reprezentativac i igrač NBA momčadi New York Knicks Izvor: Profimedia / Autor: N.N.