novi thierry henry

Dovede li ovu zvijezde, navijači Arsenala sve bi oprostili Wengeru

29.04.2017 u 14:14

Bionic
Reading

Kada navijačima Arsenala spomenete Thierryja Henryja, 'stisne' ih oko srca. Jer francuski je napadač legenda 'topnika' i igrač koji je svojim golovima donio Arsenalu dva naslova prvaka 2002. te 2004. godine

Frustriranost Arsenalovih navijača Arseneom Wengerom već je opisana bezbroj puta. No, Wenger nema namjeru napustiti Emirates, a po svemu sudeći, mogao bi napraviti i genijalan potez, koji bi pak umirio navijače 'topnika'.

Iako službenih informacija nema, indikativnu je poruku o mogućem transferu jednog od nadolazećih zvijezda svjetskog nogometa, 18-godišnjeg napadača Monaca, Kyliana Mbappea, poslao još jedan bivši igrač Arsenala - Robert Pires.

'Nekako sam siguran da će Mbappe potpisati za Arsenal, ali je samo pitanje koliko će koštati. On je veliki potencijal i mislim da je Wenger pravi trener za njega. Monaco i Arsenal su slični po stilu igre i ne bi mu trebalo puno da se uklopi i uigra', izjavio je Pires.

S obzirom na stil igre, konstituciju i nogometni put, jer i Henry je igrao u Monacu, mnogi ga uspoređuju s tim legendarnim francuskim napadačem.

'Je, on je uistinu sjajan napadač, ali mislim da je prerano da ga uspoređujem s Henryjem', zaključio je Pires.

Iako, da se pita navijače 'topnika', usporedba bi bila posve logična, a sigurni smo da bi u slučaju njegova transfera lakše podnijeli i Wengerov ostanak na klupi.