sjajna ideja

Domišljati navijač Manchester Uniteda pronašao način kako da se naruga Joseu Mourinhu; zakupio je cijelu stranicu u novinama...

04.02.2021 u 22:35

Bionic
Reading

Indijac Sahlil Arora (29) iz New Delhija, ostvario je dobitak od 5.000 funti kladeći se da će Brighton pobijediti Tottenham, a nakon objave oglasa u novinama kojim je ismijao Josea Mourinha, postao je apsolutni hit na internetu

Arora, inače navijač Manchester Uniteda, odlučio je iskoristiti dio osvojenog novca i zakupiti cijelu stranicu u listu Enfield Independent na kojoj je tisako trofej uz poruku za portugalskog trenera.

'Dragi Josè, ovaj oglas je plaćen zahvaljujući 5.000 funti koje sam dobio kada su Spursi izgubili od Brightona (op.a. bilo je to 31. siječnja, a nakon toga isti je klub pobijedio i Liverpool), a evo i posebnog pehara za zahvalnost. I to bi vam mogao biti jedini kojeg ćete podići tijekom sezone', navodi se u poruci koja je brzo postala hit na internetu.

Inače, Tottenham je neočekivano izgubio od popularnih Galebova 1:0 i sada su tek na sedmom mjestu sa samo 33 boda, čak 14 manje od lidera Manchester Cityja.