odlazak na otok

Domagoj Vida nikad bliže velikom transferu: Pronađeno rješenje za konačni dogovor?

27.07.2018 u 18:20

Bionic
Reading

Turski Bešiktaš odbio je 20 milijuna eura za Domagoja Vidu koliko mu je Liverpool ponudio, ali spreman je pristati na transfer ako za hrvatskog nogometaša dobije novac i još Simona Mignoleta...

Impresivan nastup hrvatskog stopera na SP-u u Rusiji nije ostavio ravnodušnim mnoge jake europske klubove, a najjače je zagrizao Kloppov Liverpool koji u svojim redovima već ima Vidinog partnera iz reprezentacije Dejana Lovrena.

  • +5
Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Problem u cijeloj priči je jedino Bešiktaš koji je svjestan da mora izvući maksimalnu korist od prodaje Domagoja Vide ovog ljeta i ne pristaje na odštetu od 'samo' 20 milijuna eura koliko nudi klub s Anfielda već traži barem pet milijuna više.

No, engleski mediji ovog petka tvrde da je dogovor ipak na vidiku, jer je Bešiktaš ponudio opciju na koju bi obje strane mogle pristati.

Naime, Turci uz novac žele i Simona Mignoleta koji je dolaskom Alissona Beckera postao tek treća Kloppova opcija na golu Liverpoola. Belgijac bi svakako u ovom trenutku htio promijeniti sredinu, a Liverpool bi pomoću njega smanjio odštetu za Vidu i lakše došao do željenog igrača.

Jedini je problem mjesto rezervnog vratara 'redsa' kojeg i dalje drži osporavani Loris Karius, a Klopp ga se želi riješiti ovog ljeta. No, ne bi se Nijemac žalio kad bi zamijenio oba golmana koji nisu zadovoljili prošle sezone i s potpuno novim snagama započeo sezonu te uz to dobio i našeg 'bećara' Domagoja kao dodatni oslonac obrani...