gospodski stav

Domagoj Duvnjak pokazao što je sportaš; kako će sada reagirati njegovi suigrači u Kielu?

22.01.2019 u 08:17

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija ostala je bez izgleda za plasman u polufinale Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj nakon što je u drugom susretu skupine I u Kölnu nakon velike drame izgubila od Njemačke 21:22 (11:11)

Hrvatska uoči zadnjeg kola protiv Francuske ima tri boda manje od Francuza i Nijemaca i više ih ne može dostići. Sada nam predstoji borba za plasman među sedam najboljih kako bismo izborili kvalifikacije za Olimpijske igre 2020. godine.

'Ne znam što bih rekao. Ne znam ni što su sudili na kraju. Kontrafaul? Mislim da se u ovako važnoj utakmici domaćinu to ne sudi, pa i pred 50 tisuća ljudi. Još sam vruć i ne bih ništa rekao', izrekao je kapetan Duvnjak, koji je postigao dva gola i bio je vidno umoran na kraju utakmice.

'Bit će jako teško protiv Francuza, a meni je sad jako žao zbog nedjeljne utakmice i poraza od Brazila. S pobjedom protiv Brazilaca bili bismo najmanje treći. Svaka čast cijeloj ekipi, pokazali smo baš pravi karakter, ovako odigravši nakon jučerašnjeg šoka, pred ovoliko navijača i protiv tako jakog protivnika. To mogu samo momčadi s karakterom i zato ćemo se boriti protiv Francuza za Olimpijske igre', kazao je Duvnjak, koji igra za njemački Kiel i nije bilo njemačkog novinara koji ga nije zaustavio u prostoru za izjave.