smiješio mu se teniski klasik

Đokovićev krah u Barceloni; ovaj poen 140. igrača svijeta pokazao je svu njegovu nemoć

25.04.2018 u 18:05

Bionic
Reading

Bivši najbolji tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, doživio je šokantan poraz na startu turnira u Barceloni, gdje ga je u 2. kolu svladao 140. igrač svijeta, Slovak Martin Kližan sa 6:2, 1:6, 6:3

Novak Đoković bio je slobodna u prvom kolu ovog turnira, te su ga - nakon silnog angažmana da se što prije vrati u staru formu - svi već vidjeli u četvrtfinalu snova, protiv Rafaela Nadala, očekujući da će Đoković prvo proći Slovaka Kližana, a potom i Španjolca Feliciana Lopeza.

Međutim, 140. igrač svijeta, pobrinuo se za senzaciju i na najbolji način kaznio prokockane zicere koje je Đoković imao u završnici dvoboja.

Bio je ovo peti međusobni ogled Kližan i Đokovića, a nepotrebno je reći da je u prethodna četiri - Đoković bio stopostotan.

  • +3
Novak Đoković i Taro Daniel, 2. kolo, Indian Wells 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Uz sav peh koji je Đoković imao, protivnik je odigrao nekoliko prekrasnih poena, a ljubitelji tenisa izdvojili su ovaj 'drop shot'.

Izvor: tportal.hr

'Znam da se Đoković polako vraća nakon ozljede, a teško je vratiti se i igrati kada se dogodi takva ozljeda. Ja mu, najiskrenije, želim sve najbolje! I siguran sam da će kroz nekoliko tjedana biti puno bolji', izjavio je Kližan.