ZABAVLJAČ

Đoković opet luduje! Evo što je sada izveo

09.08.2013 u 10:28

Bionic
Reading

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković pošteno se namučio da bi izborio plasman u četvrtfinale ATP turnira iz Masters serije 1000 u Montrealu...

Unatoč tomu što je u prethodna dva meča protiv Uzbekistanca Denisa Istomina izgubio ukupno pet gemova, u 3. kolu Rogers Cupa je izgubio otvarajući set, ali je na kraju slavio sa 2:6, 6:4, 6-4.

'On je bio bolji igrač u prvoj polovici meča. Ja sam pokušavao pronaći ritam i radio sam puno neforsiranih pogrešaka. Bio je to vrlo izjednačen meč do zadnjeg trenutka', komentirao je Đoković, koji je protiv 66. tenisača svijeta slavio nakon dva sata i 7 minuta igre.

Nakon pobjede protiv Istomina Đoković je nastavio s proslavom uz ples na ljetni hit 'Get Lucky', ovoga puta sa perikom na glavi uz pomoć službene maskote i sakupljača loptica, a sljedeći će mu suparnik biti Francuz Richard Gasquet.


Kanađanin Milos Raonic savladao je šestog nositelja Juana Martina del Potra sa 7:5, 6:4 u meču u kojem je Argentincu oduzeo servis čak pet puta, a sljedeći će mu suparnik biti Latvijac Ernests Gulbis.

Raonicev sunarodnjak Vasek Pospisil izborio je pak svoj prvi četvrtfinale nekog turnira iz Masters serije 1000 prvom pobjedom nad nekim tenisačem iz Topa 10. Njegova je žrtva u 3. kolu bio Čeh Tomaš Berdych, 6. tenisač svijeta, kojeg je savladao sa 7:5, 2:6, 7:6(5). Idući će mu suparnik biti Rus Nikolaj Davidenko.

Đoković se opet rasplesao